Scrisoarea unei fetiţe care a supravieţuit cutremurului din Amatrice

Postat la 01 septembrie 2016 521 afişări

Scrisoarea unei fetiţe care a supravieţuit cutremurului din Amatrice

O fetiţă de doar 7 ani, Annalisa, a fost salvată din dezastrul de la Amatrice, însă părinţii ei au murit. Fetiţa se află sub supravegherea voluntarilor de la Save the Children. Simţindu-se singură, Annalisa a compus o scrisoare către Iisus care a fost preluată şi de media italiană, potrivit imigrantul.it

„Fără de ei mă simt foarte singură, mai scrie în continuare fetiţa. Aici noile mele învăţăttoare mi-au spus că acum părinţii mei sunt cu tine. Te rog, poartă-te frumos cu ei şi îmbrăţişaz-o pe mama din partea mea şi spune-i că abia aştept s-o văd cât mai curând.

Aici totul  s-a dărâmat, şi camera mea cu jucării, unde se afla şi cetatea pe care tata mi-o construise, chiar dacă spusese că este indistructibilă. Te rog, Iisus, dacă poţi, ai putea să reconstruieşti  căsuţa noastră ca să putem să ne întoarcem la cum eram înainte? Şi te mai rog, spune mamei şi lui tata că îi aştept, că sunt am obosit să stau cu învăţătoarele, chiar dacă se comportă frumos şi ţin la mine.”

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade a avut loc la 03.36 ora locală (04.36 ora României), în Italia pe 24 august 2016. Cel puţin 247 de persoane au murit, printre care mulţi copii, iar alte sute au fost rănite în urma cutremurelor produse în cursul nopţii de marţi spre miercuri în centrul Italiei.  Zona a fost afectat de trei cutremure de suprafaţă - cu magnitudini de 6,0, 5,4 şi 4,8 grade - urmate de zeci de replici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.