Schimbări în conducerea Stefanini EMEA

Autor: Andra Stroe Postat la 03 septembrie 2018 197 afişări

Anca Fotache preia conducerea diviziei de Service Delivery pentru regiunea EMEA în cadrul companiei de soluţii IT Stefanini, înlocuind-o astfel pe Andreea Stănescu, care a ocupat funcţia de director al diviziei de Service Delivery timp de şapte ani.

Schimbări în conducerea Stefanini EMEA

Anca Fotache s-a alăturat echipei Stefanini România, companie braziliană cu peste 30 de ani de experienţă în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, în urmă cu mai bine de 4 ani, întâi pe poziţia de Service Desk Manager, apoi pe cea de Senior Operations Delivery Manager. În urmă cu 7 luni, Anca a fost promovată într-o poziţie regională, cea de ITO Delivery Director pentru Stefanini EMEA.

Din această funcţie, Anca va fi responsabilă de livrarea serviciilor de suport IT - service desk şi infrastructură - în Europa, prin centrele de servicii ale companiei din România, Polonia, Belgia şi Republica Moldova. Anca este absolventă a Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti şi este pasionată de lectură.

Andreea Stănescu va părăsi de la 1 octombrie compania pentru a se dedica altor proiecte, atât în sfera personală, cât şi în cea profesională.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.