SCENE dintr-o celebră telenovelă se vor turna în Palatul Parlamentului

Postat la 23 aprilie 2018 97 afişări

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, ca SC GCC Film Global SRL, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, să filmeze şi în Palatul Parlamentului unele secvenţe din seria a doua a telenovelei ”Regina Sudului”.

SCENE dintr-o celebră telenovelă se vor turna în Palatul Parlamentului

Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România un serial, "Regina Sudului", de 64 de episoade, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locaţii din Bucureşti şi împrejurimi, cum ar fi Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni şi altele.

”Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza - nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.