Scenariu de film în Marea Negră. Forţele navale ruse urmăresc o fregată franceză care are sisteme care s-o facă invizibilă

Autor: Alina Mihai Postat la 21 noiembrie 2017 143 afişări

Forţele Navale ruse urmăresc deplasările unei fregate franceze invizibilă pe radare care se află în Marea Neagră, afirmă surse militare citate de site-ul agenţiei de presă Tass.

Scenariu de film în Marea Negră. Forţele navale ruse urmăresc o fregată franceză care are sisteme care s-o facă invizibilă

Fregata franceză F-714 Guépratte, din clasa La Fayette, este dotată cu rachete antinavale de tip Exocet. Nava militară de recunoaştere a tranzitat duminică după-amiază Canalul Bosfor, intrând în Marea Neagră. Nava are instalaţii de interceptare şi, potrivit Forţelor Navale ruse, este dotată cu tehnologii care limitează observarea prin radare.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea neagra,
RUSIA,
fregata,
urmarire,
franta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.