SCANDAL uriaş la meciului PAOK - AEK. Patronul echipei lui Răzvan Lucescu, supărat pe arbitru, a intrat pe teren ÎNARMAT

Postat la 12 martie 2018 35 afişări

Scene încredibile s-au petrecut, duminică seara, în Grecia. Supărat pe arbitru, patronul celor de la PAOK Salonic, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren după ce golul lui Varela a fost anulat. Gărzile sale de corp l-au oprit pe finaţatorul lui PAOK, în momentul în care acesta a luat-o la fugă spre o persoană aflată pe margine, cel mai probabil spre observator.

SCANDAL uriaş la meciului PAOK - AEK. Patronul echipei lui Răzvan Lucescu, supărat pe arbitru, a intrat pe teren ÎNARMAT

Presa din Grecia a cerut părerea unor arbitri pentru a lămuri faza de la care a plecat haosul de la PAOK - AEK. Potrivit lui Heracles Tsikinis şi lui Dimitris Kallopoulos, golul a fost anulat incorect. Aceştia au spus pentru Radio ERA Sports că Mauricio, fotbalistul aflat în ofsaid, nu a influenţat faza şi nici intervenţia portarului lui AEK, scrie Pro Sport.

La peste 4 ore după startul jocului şi la mai bine de o oră şi jumătate după ce a fost suspendat, meciul PAOK - AEK a fost suspendat în mod oficial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arbitru,
patron,
teren,
meci,
inarmat,
intrare,
razvan lucescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.