Scandal sexual la Liceul de Arte din Focşani | Directoarea ar fi apărut în poze indecente alături de un elev cu care ar fi avut o relaţie

Postat la 14 mai 2018 517 afişări

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a început o anchetă după ce pe Facebook au apărut poze indecente cu directoarea Liceului de Arte ”Gheorghe Tattarescu” din Focşani şi un elev. Luni, femeia a demisionat din funcţia de conducere.

Scandal sexual la Liceul de Arte din Focşani | Directoarea ar fi apărut în poze indecente alături de un elev cu care ar fi avut o relaţie

Scandalul a izbucnit în weekend, când în presa locală şi pe Facebook au apărut mai multe fotografii indecente, personajele surprinse în capturi fiind directoarea Liceului de Artă şi un elev din clasa a XII-a.

Surse din rândul profesorilor spun că în acest caz este vorba despre o răzbunare a fostului soţ al femeii, care ar fi realizat capturile şi ulterior le-ar fi răspândit pe Internet.

Pentru a verifica toate informaţiile, la Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost înfiinţată o comisie de anchetă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.