Scandal monstru după glumele cu ”maimuţe” de la radio." Ce învaţă un copil ascultând aceşti doi prezentatori? Că un om negru e o maimuţă?"

Postat la 31 mai 2016 636 afişări

Scandal monstru după glumele cu ”maimuţe” de la radio." Ce învaţă un copil ascultând aceşti doi prezentatori? Că un om negru e o maimuţă?"

După meciul Naţionalei României cu Congo prezentatorii de la Radio Zu, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, au avut glume de Evul Mediu la adresa jucătorilor africani. Printre altele i-au numit “maimuţe” pe congolezii de pe teren şi din tribune.

Pe Facebook, Kamara Ghedi a scris: "Sunt uluit si ma simt jignit, dupa ce am auzit comentarile celor doi prezentatori de la Radio Zu. S-a mers prea departe si pot fi repercusiunil atat la nivel national cat si international. Nu vad nicio o urma de gluma in vorbele lor. Sunt român, de o altă culoare decât cea care le place celor doi prezentatori de la Radio Zu, care nu fac cinste breslei lor. Ce invata un copil in 2016, ascultand acesti doi prezentatori? Ca un om negru e o maimuta? Oare se gandesc ca aceste comentarii deplasate se pot revarsa si asupra Nationalei noastre la proximul Campionat European? Chiar in meciul cu Franta. Pentru ca cei doi au atacat indirect si Nationala Frantei.

Lipsa de bun simt si de ratiune sunt “Calitatile” celor doi prezentatori de la Radio Zu, care par sa nu mai inteleaga pe ce lume traim. De ieri pana acum am plans de 3 ori. De aici din Moscova, de la Campionatul Mondial “Art Football”, va spun ca toti cei de langa mine, indiferent de natie sau de culoare sunt socati de cele auzite. Morar si Buzdugan au depasit o linie sensibila si nu mai au cum sa dea inapoi. Aceasta iesire ar trebui sa insemne si iesirea lor din lumea Radioului si a Televiziunii, definitiv."

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scandal-monstru-dupa-glumele-cu-maimute-de-la-radio-ce-invata-un-copil-ascultand-acesti-doi-prezentatori-ca-un-om-negru-e-o-maimuta-15401493
15401493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.