Sarkozy: Internetul are nevoie de implicare guvernamentala pentru evitarea anarhiei

Postat la 24 mai 2011 25 afişări

Internetul are nevoie de implicare guvernamentala pentru a-si indeplini cu potential maxim functia de conectare a utilizatorilor si a stimula cresterea economica, in caz contrar existand riscul anarhiei, a declarat presedintele francez Nicolas Sarkozy la un forum al companiilor de profil.

"Acum, cand Internetul face parte integrata din viata oamenilor, guvernele nu trebuie excluse. Nimeni nu trebuie sa uite ca aceste guverne sunt singurele reprezentante legitime ale vointei popoarelor, in democratiile noastre. Daca uitam acest lucru, riscam haosul democratic si anarhia", a afirmat Sarkozy la e-G8 Forum din Paris, transmite Bloomberg.

Forumul precede summitul liderilor statelor din G8 care va avea loc in aceasta saptamana la Deauville, Franta.Sarkozy a laudat Internetul pentru democratizarea informatiei si contributia la revolutiile din nordul Africii, dar a sustinut in fata celor 1.500 de delegati ca sunt necesare reguli de protejare a proprietatii intelectuale, prevenirea monopolurilor si apararea copiilor de materiale daunatoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sarkozy,
internetul,
guvern
/actualitate/sarkozy-internetul-are-nevoie-de-implicare-guvernamentala-pentru-evitarea-anarhiei-8282215
8282215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.