Sarah Jessica Parker filmează pentru un nou serial de comedie marca HBO

Autor: Bogdan Enache Postat la 27 februarie 2015 80 afişări

Sarah Jessica Parker va juca într-un nou serial de televiziune, o comedie produsă de HBO, intitulată "Divorce", actriţa fiind văzută recent în timp ce participa la filmările pentru episodul pilot pe străzile din New York.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 49 de ani, va avea din nou un rol principal într-un serial de televiziune, la zece ani de la încheierea celebrei serii "Totul despre sex/ Sex and the city". Actriţa a fost văzută filmând pentru episodul pilot al unui nou serial de comedie, intitulat "Divorce", ce va fi difuzat de HBO, potrivit dailymail.co.uk.

Artista americană a mai avut apariţii în producţii de televiziune în ultimii ani, cum ar fi cele în care-şi joacă propriul rol în serialul "Glee", dar acesta va fi primul rol principal într-un serial în ultimii zece ani.

"Divorce" spune povestea unui divorţ care durează foarte mult timp, iar scenariul este scris de actriţa şi scenarista britanică Sharon Horgan.

Sarah Jessica Parker, care este şi producător executiv al noii serii de televiziune, joacă rolul unei femei de vârstă mijlocie ale cărei cele mai bune două prietene o conving că ar trebui să divorţeze. Nesigură dacă să se despartă sau nu, femeia al cărei rol îl joacă Parker îşi dă seama că un nou început este mult mai greu decât credea.

În viaţa reală, Sarah Jessica Parker este căsătorită de 17 ani cu actorul Matthew Broderick, cu care are trei copii.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 49 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii.

Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De Anul Nou" şi "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SARAH JESSICA PARKER,
HBO,
SERIAL
/actualitate/sarah-jessica-parker-filmeaza-pentru-un-nou-serial-de-comedie-marca-hbo-13907744
13907744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.