Şapte factori majori care au adus UE în pragul dezastrului

Autor: Cristina ANDREI Postat la 25 aprilie 2016 98 afişări

Uniunea Europa este pe punctul de a se destrăma. Potrivit unui raport al Economist Intelligence Unit (EIU), numit „Europa, forţată până la limită", care detaliază situaţiile ce provoacă cel mai mare stres pe continent, există şapte factori critici care ameninţă economia şi stabilitatea politică a Europei. Una dintre cele mai mari crize identificate este cea a refugiaţilor - cea mai acută de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Există, totuşi, şi nenumărate probleme pe care continentul le are în interior şi pe care oficialii luptă cu greu pentru a le înăbuşi, cum ar fi criza datoriilor Greciei şi modificările fără precedent ale politicii monetare.

Află aici care sunt cei şapte factori majori care au dus Uniunea Europeană în pragul dezastrului

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sapte-factori-majori-care-au-adus-ue-in-pragul-dezastrului-15271201
15271201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.