Şampania de la Oscar, acum şi în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 martie 2016 181 afişări

Piper-Heidsieck, şampania oficială a acestei ediţii a Premiilor Oscar, este distribuită în România, începând cu acest an, de Alexandrion Grup România.

Şampania de la Oscar, acum şi în România

Fondată în 1785, Piper-Heidsieck e una dintre cele mai vechi firme producătoare de şampanie din Franţa. În urma unei înţelegeri semnate cu Oscarurile pe mai mulţi ani, producătorul de şampanie a furnizat 1.000 de sticle pentru ceremonia de anul acesta şi petrecerea de după. În virtutea acestui parteneriat, a fost produsă o sticlă specială cu o etichetă personalizată pentru ceremonia decernării celor mai importante premii din cinematografie.

Totodată, Piper-Heidsieck este, din anul 1993, şampania oficială a festivalului de film de la Cannes. „Am fost şi rămânem un importator selectiv de băuturi alcoolice. Începând de anul acesta, am adăugat în portofoliu şampania Piper-Heidsieck”, a declarat Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Alexandrion Grup România.

Şampania Piper-Heidsieck are un istoric îndelungat de colaborări cu lumea modei sau a show-bizz-ului. Astfel, în anul 1885, pentru a marca primul secol de existenţă, Carl-Pierre Faberge a realizat, pentru Piper-Heidsieck, o sticlă din diamante, aur şi lapis-lazuli. Momentul a fost reluat şi 100 de ani mai târziu, în 1985, la cea de-a 200-a aniversare, când Van Cleef & Arpels a făcut a doua ediţie a sticlei cu aur şi diamante.

În anul 1999, Casa Peiper-Heidsieck i-a cerut lui Jean Paul Gaultier, „copilul teribil al modei”, să îmbrace o sticlă de şampanie, pentru ca în 2007, pentru lansarea sortimentului Rose Sauvage, casa Viktor&Rolf să facă prima sticlă de şampanie cu capul în jos. În 2010, Piper-Heidsieck şi Christian Louboutin au lucrat împreună pentru a transforma un vis în realitate: să bei şampanie dintr-un pantof, dând naştere primului ritual de băut şampanie şi creând, în acest scop, un pachet special de prezentare.

Înfiinţat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, ca Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Afinata, Vişinata şi Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sampanie,
oscar,
premii,
sticla,
aLEXANDRION
/actualitate/sampania-de-la-oscar-acum-si-in-romania-15093851
15093851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.