S-a lansat prima aplicaţie de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România

Autor: Florin Casota Postat la 28 noiembrie 2017 399 afişări

VOLT, prima aplicaţie de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România, s-a lansat astăzi de Volt Finance în parteneriat cu Libra Internet Bank şi Mastercard.

S-a lansat prima aplicaţie de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România

Aplicaţia le permite utilizatorilor să realizeze transferuri de bani din şi către orice card bancar emis în România, direct de pe smartphone. Transferurile se pot realiza la orice oră, chiar şi în afara programului bancar. Pentru a putea folosi aplicaţia, utilizatorii se vor conecta cu Facebook sau cu numărul de telefon, e-mail şi cardul bancar.

„Tranzacţiile de tip P2P reprezintă o alternativă convenabilă la cash, iar aplicaţia VOLT permite ca transferurile să aibă loc într-o manieră rapidă, simplă şi sigură. Tranzacţiile sunt realizate prin intermediul platformei de procesare a plăţilor online LibraPay ", a declarat Alexandru Biţă, Director Divizia eBusiness, Libra Internet Bank.

Pentru cardurile Mastercard, transferurile au loc, în majoritatea cazurilor, instant. La baza stă tehnologia de ultimă oră MoneySend, care le permite utilizatorilor să transfere bani într-un mod sigur şi eficient către orice card Mastercard sau Maestro emis în România, direct din aplicaţia VOLT.

Aplicaţia VOLT poate fi descarcată gratuit prin Google Play sau App Store.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.