S-a deschis cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din România

Postat la 06 iulie 2017 37061 afişări

S-a deschis cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din România

Situat în centrul ţării, Natura Parc, situat in apropierea localitatii Chichis, judetul Covasna, este cel mai mare parc sportiv şi de distracţii din România.

Inaugurat în 2010, parcul dispune de nenumărate servicii dedicate petrecerii timplului liber şi practicării sporturilor în aer liber.

Joacă-te în aer liber! Natura Parc vă pune la dispoziţie de la terenuri de fotbal, volei, tenis de câmp, piscină, plimbari barca şi hidrobicileta, pesuit, patinoar artificial, paintball şi alte activităţi potrivite pentru toate vârstele şi performaţele sportive ale fiecăruia.

Natura Parc oferă vizitatorilor, o gamă largă de activităţi, interesante şi provocatoare, adaptate pentru a petrece momente frumoase în familie, împreună cu colegii şi prietenii, având ca scop dezvoltarea individuală, fizică şi educaţională

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parc,
crestere,
romania,
sportiv,
deschidere,
natura,
activitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.