S-a decis castigatorul Exatlon! Cine este concurentul care se intoarce acasa cu trofeul urias

Postat la 23 mai 2018 445 afişări

Dupa cinci luni de competitie, Vladimir Draghia, din partea echipei "Faimosii" si Ionut Sugacevschi, din partea echipei "Razboinicii", s-au calificat in marea finala.

S-a decis castigatorul Exatlon! Cine este concurentul care se intoarce acasa cu trofeul urias

In Marea Finala Exatlon Romania 2018, decizia le-a apartinut telespectatorilor, care au putut vota concurentul pe care l-au apreciat cel mai mult si care i-a convins ca merita sa castige datorita abilitatilor sale sportive si morale.

Atat Ionut cat si Vladimir au strans in aceste cinci luni un numar imens de fani iar multi dintre acestia si-au manifestat telefonic sustinerea pentru favoritul sau.

Balanta a inclinat in favoarea lui Vladimir Draghia, care a fost declarat primul castigator al Exatlon Romania 2018, scrie kanald.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.