Ryanair a anunţat o nouă promoţie. Reducerea, valabilă pentru toate zborurile

Autor: Ioana Matei Postat la 01 septembrie 2017 1219 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanair a lansat astăzi o promoţie de locuri din întreaga reţea, cu 20% reducere pentru până la 2 milioane de locuri pentru călătorii în perioada noiembrie-ianuarie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Ryanair a anunţat o nouă promoţie. Reducerea, valabilă pentru toate zborurile

Locurile în promoţie sunt disponibile pe întreaga reţea de rute Ryanair care cuprinde 33 de ţări şi peste 1,800 de legături.  “Vara a plecat şi acum e timpul să ne gândim la o vacanţă de iarnă. Am lansat o promoţie masivă de locuri, cu 20% reducere pentru până la 2,000,000 de locuri pentru călătorii în perioada 1 noiembrie – 15 decembrie, respectiv 8-10 ianuarie. Această ofertă specială incredibilă se va încheia la miezul nopţii, Duminică, 3 septembrie, şi invităm clienţii să se grăbească pentru a-şi rezerva, acum, următoarea escapadă de iarnă.”, spune Kenny Jacobs, Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.