Rusoaica ce sfidează moartea cu fiecare poză pe care o face. Motto-ul ei este: ”no limit, no control”

Autor: Ioana Matei Postat la 22 august 2016 941 afişări

Angela Nikolau nu cunoaşte limitele în ce priveşte realizarea de fotografii reuşite: tânăra rusoaică s-a specializat în fotografii făcute pe vârful a numeroşi zgârie-nori, potrivit observaţiilor făcute de publicaţiile internaţionale.

”No limit, no control” este motto-ul ei pe reţeaua Instagram, unde este urmărită de peste 85.000 de utilizatori.

Ea este unul dintre numeroasele exemple de tineri care încearcă să impresioneze fanii din social media: un grup de căţărători urbani ruşi au reşit să escaladeze chiar şi turnul Eiffel din Paris, în pofida securităţii ridicate a obiectivului, potrivit RT. Ivan Kuznetsov din Moscova a organizat această aventură în luna mai a acestui an, înainte de campionatul Euro 2016. Potrivit unui interviu acordat de Ivan Kuznetsov,  membrii grupului său au cumpărat bilete pentru a vizita turnul, iar apoi s-au ascuns. Au aşteptat şapte ore pentru a urca pe vârful celei de-a opta minuni a lumii. Au fost văzuţi de un muncitor, care a alertat autorităţile – iar ulterior au fost duşi la secţia de poliţie şi interogaţi timp de cinci ore, potrivit RT. com

Căţărările în stil liber, Parkourul, ”surfingul” pe trenuri şi alte activităţi extreme au devenit populare în Rusia în ultimii ani. Cunoscuţi în presa internaţională drept ”thrill seekers”, tineri ruşi reprezentanţi ai acestui curent au descris nevoia de a impresiona cea care îi determină să facă astfel de fotografii, în scopul de a câştiga popularitate. Pedeapsa maximă pe care o pot da autorităţile în astfel de situaţii este amenda, care nu este suficientă pentru a descuraja aceste activităţi care au cauzat numeroase pierderi de vieţi omeneşti deja.

AVERTIZARE: Nu încercaţi să faceţi astfel de fotografii, este extrem de periculos. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.