Rusia a decis să oprească activitatea diplomatică în Yemen

Postat la 12 decembrie 2017 55 afişări

Rusia a luat decizia de a îşi suspenda activitatea diplomatică în Yemen, iar personalul ambasadei ruse a părăsit ţara, a anunţat marţi Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe rus, informează site-ul agenţiei de ştiri TASS.

Rusia a decis să oprească activitatea diplomatică în Yemen

"Dată fiind situaţia din Sanaa, a fost luată decizia de a suspenda prezenţa diplomatică rusă în Yemen. Personalul ambasadei Rusiei a părăsit ţara", a declarat Maria Zakharova.

Coaliţia coordonată de Arabia Saudită şi-a intensificat, recent, campania de raiduri aeriene în Yemen după ce rebelii huthi şi-au consolidat controlul asupra oraşului Sanaa în urma uciderii fostul preşedinte yemenit Ali Abdullah Saleh, care schimbase taberele.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.