Rus vrea să aducă toate companiile Ministerului Transporturilor pe profit

Postat la 22 iulie 2014 39 afişări

Ministrul Transporturilor Ioan Rus şi-a propus să aducă toate companiile din subordinea instituţiei pe profit, arătând că deţine experienţă în business, iar educaţia sa în acest domeniu este una nemţească.

Rus vrea să aducă toate companiile Ministerului Transporturilor pe profit

 "Obiectivul meu este de a aduce fiecare companie din Ministerul Transporturilor pe profit, dat fiind faptul că extrem de multe dintre ele sunt pe pierderi, lucru anormal cu dotările pe care unele le au - multe nu le au şi trebuie îmbunătăţite -, şi este anormal în contextul economic actual. (...) Într-o piaţă concurenţială este extrem de complicat să exişti câtă vreme nu funcţionezi pe profit", a afirmat marţi Rus, în cadrul unei scurte declaraţii de presă susţinută la Aeroportul Otopeni.

Oficialul a avut întâlniri cu reprezentanţii Aeroclubului Român, Autorităţii Aeronautice Române şi Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în cadrul unui program de vizite care vizează toate companiile din subordinea instituţiei.

În subordinea Ministerului Transporturilor funcţionează şi CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Metrorex, Tarom, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, Autoritatea Navală Română.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rus-vrea-sa-aduca-toate-companiile-ministerului-transporturilor-pe-profit-12957132
12957132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.