Royal Computers a ajuns la afaceri de 14 milioane de euro în 2015

Autor: Ioana Matei Postat la 01 februarie 2016 258 afişări

Royal Computers a ajuns la afaceri de 14 milioane de euro  în 2015

Distribuitorul de hardware Royal Computers a depasit in 2015 cifra de afaceri de 62,5 milioane lei (circa 14 milioane de euro), potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„In cei 10 ani de activitate, am reusit sa ne mentainem pe un trend crescator, indiferent de contextul economic. Deocamdata nu avem acelasi ritm de crestere cu cel dinaintea crizei, cand dinamica pietei era cu totul alta, dar suntem multumiti de rezultatele inregistrate. In anul 2015  ne-am axat mai mult pe dezvoltarea brandurilor proprii: Spacer, Iggy, Cameleon (printing - cartuse compatibile), branduri ce au inregistrat in 2015 o pondere de 7% in cifra noastra de afaceri in crestere cu 50% fata de   anul precedent. Prin  lansarea brandului Cameleon, de la finele anului trecut, intram si pe segmentul de printing. Tot in 2015 am incheiat parteneriatul de distributie  pe monitoarele Philips si AOC.  Preconizam ca acest parteneriat ne va genera un rulaj de peste 6 milioane lei in acest an. In 2016, targetam o crestere a afacerilor cu 15-17%, cu 5% peste evolutia prognozata a pietei de profil”, declara Catalin Onea - Managing Partner Royal Computers.

Royal Computers este parte a grupul Alliance – Royal.  Grupul activeaza cu succes de 15 ani pe piata de import, distributie si retail IT, apropiindu-se de o cifra de afaceri de 100 milioane lei. Royal Computers are ca  parteneri strategici producatori precum Tp-link, Adata, Genius, Cooler Master, Case Logic & Thule (distribuite exclusiv prin Royal Computers), A4tech, Asrock, Biostar, Cellular Line, Compro, DeepCool, Delux, Edifier (distribuit exclusiv prin Royal Computers), Fortron, Gembird, Kensigton, Logilink, Mustek, Philips & AOC, Sapphire, Sinox, Socomec, Sparkle, Spire, Tenda (pentru care Royal este unic distribuitor pe Romania), Zeppelin, Zyxel.

 

          

Urmărește Business Magazin

/actualitate/royal-computers-a-ajuns-la-afaceri-de-14-milioane-de-euro-in-2015-15018377
15018377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.