Românii se întorc din minivacanţa de 1 Decembrie: Trafic îngreunat pe DN1, pe sensul către Bucureşti

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 03 decembrie 2017 126 afişări

Traficul este îngreunat, duminică, din cauza numărului mare de maşini, pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Din cauza numărului mare de maşini care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă îngreunat pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic.

”Valorile de trafic sunt în creştere şi ne aşteptăm ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai intense, având în vedere numărul foarte mare de turişti care se întorc astăzi de la munte”, arată Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde la ora transmiterii acestei ştiri valorile de trafic sunt reduse.

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte indicaţiile şi să circule cu atenţie sporită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DN1,
TRAFIC,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.