Românii, invitaţi să voteze online, de astăzi, logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918 / 13 propuneri, înscrise în concurs

Postat la 23 august 2017 203 afişări

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale invită românii să voteze la adresa http://centenar.cultura.ro/logo, începând de miercuri, de la ora 8:00 şi până duminică, 27 august, identitatea vizuală ce va fi folosită pe materialele dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Românii, invitaţi să voteze online, de astăzi, logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918 / 13 propuneri, înscrise în concurs

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, împreună cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România şi cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii şi al UNARTE, a organizat un concurs de idei la care s-au înscris trei agenţii din România, respectiv Pastel, FCB BUCHAREST şi BrandNew, care au propus un total de 13 identităţi vizuale.

Ministerul de resort invită toţi românii să voteze pe site-ul http://centenar.cultura.ro/logo, începând de miercuri,de la ora 8:00 şi până duminică, 27 august, identitatea vizuală ce va fi folosită pe materialele dedicate Centenarului Marii Uniri de 1918.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centenar,
logo,
romani,
votare,
concurs,
invitati,
online,
propuneri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.