Românii care au petrecut Sărbătorile Pascale în ţară au cheltuit peste şapte milioane de euro

Postat la 17 aprilie 2017 45 afişări

Aproape 110.000 de români şi-au petrecut Paştele în hotelurile şi pensiunile din ţară şi au cheltuit mai mult de şapte milioane de euro pe servicii turistice, după cum reiese din datele centralizate de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc(FPTR).

Românii care au petrecut Sărbătorile Pascale în ţară au cheltuit peste şapte milioane de euro

Cele mai căutate destinaţii au fost Valea Prahovei, zona Bran-Moeciu, Bucovina şi Maramureş.

Spre deosebire de anul trecut, când zilele libere acordate de angajatori cu ocazia Sărbătorilor Pascale au făcut “punte” cu 1 Mai, în acest an minivacanţa de Paşte a fost mai degrabă un weekend prelungit, de două-trei nopţi. Nu putem vorbi, aşadar, de o comparaţie a numărului de turişti ajunşi în cei doi ani în staţiuni, pentru că raportul este dezechilibrat, se arată în comunicatul FPTR.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.