Românii au reuşit să facă o surpriză Fiscului. Ce s-a întâmplat după reducerea TVA a luat a uimit până şi ANAF-ul

Autor: Iulian Anghel Postat la 04 iulie 2015 167 afişări

Românii au reuşit să facă o surpriză Fiscului. Ce s-a întâmplat după reducerea TVA a luat a uimit până şi ANAF-ul

Încasările din TVA în iunie, prima lună de aplicare a cotei reduse de 9% la alimente, băuturi nealcoolice şi servicii de alimentaţie publică, sunt peste cele din mai când cota la alimente era standard, de 24%.

Potrivit datelor oferite ieri de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), încasările din TVA au fost în primele şase luni din an de 29,2 miliarde de lei – 24,1 mld. lei în primele cinci luni – ceea ce înseamnă că, în iunie, au intrat în buget din taxa pe valoare adăugată 5,1 miliarde de lei, faţă de 4,4 miliarde de lei în luna mai.

Vedeţi aici surpriza Fiscului

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tva,
anaf,
fisc,
surpriza
/actualitate/romanii-au-reusit-sa-faca-o-surpriza-fiscului-ce-s-a-intamplat-dupa-reducerea-tva-a-luat-a-uimit-pana-si-anaf-ul-14540803
14540803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.