Românii au plătit şi 800 de lei pe noapte în hotelurile de lux pentru vacanţa de Paşte

Postat la 04 mai 2016 170 afişări

Românii au plătit şi 800 de lei pe noapte în hotelurile de lux pentru vacanţa de Paşte

Românii au plătit pentru vacanţa de Paşte până la 800 de lei pe noapte pe o cameră dublă într-un hotel de lux din sta­ţiunea Mamaia sau din Sinaia.

„Hotelul a funcţionat la capacitate maximă în vacanţa de Paşte şi 1 Mai. Am avut cupluri de tineri care au stat două nopţi. Pachetul special pregătit a inclus două nopţi de cazare cu demipensiune şi acces la spa. Preţul a fost de 179 de euro (800 de lei - n. red.) pe noapte pe cameră dublă“, a spus Robertina Anghel de la hotelul de patru stele Iaki, care operează 122 de camere în staţiunea Mamaia, cea mai populară de pe litoralul românesc. Unitatea de patru stele este deţinută de fostul căpitan al naţionalei de fotbal Gheorghe Hagi.

Cei mai mulţi turişti care s-au cazat la Iaki au fost din Bucureşti, dar au venit şi străini, turişti din Anglia şi chiar Dubai. „Hotelul nostru este aproape de zona de cluburi, ceea ce îi interesează pe oaspeţii noştri.“

Cititi continuarea pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-platit-si-800-de-lei-pe-noapte-in-hotelurile-de-lux-pentru-vacanta-de-paste-15282798
15282798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.