România caută soluţii pentru vânzarea de electricitate în Albania

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 27 februarie 2015 58 afişări

România caută soluţii pentru a vinde în Albania din surplusul propriu de energie electrică, a anunţat premierul Victor Ponta, în urma discuţiei cu omologul său albanez, Edi Rama.

Prim-ministrul Victor Ponta l-a primit, vineri, la Platul Victoria, pe prim-ministrul Republicii Albania, Edi Rama, cu care a discutat despre punerea în practică a proiectelor bilaterale în curs de derulare.

La finalul discuţiei, Ponta a arătat că o temă de interes pentru ambele părţi este colaborarea în domeniul energiei şi posibilitatea ca România să exporte energie electrică în Albania.

"România are un surplus de energie de care Albania poate beneficia, în măsura în care găsim soluţia contractuală. Biroul Comercial pe care tocmai l-am redeschis la Tirana va avea şi această sarcină de a intensifica relaţiile economice", a afirmat Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
ALBANIA,
/actualitate/romania-cauta-solutii-pentru-vanzarea-de-electricitate-in-albania-13904611
13904611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.