România a pledat din nou, la Bruxelles, pentru introducerea taxării inverse în regimul plăţilor TVA

Postat la 25 mai 2018 147 afişări

Taxarea inversă - un mecanism prin care TVA este colectată numai la capătul lanţului de comerţ, de la consumatorul final - a fost susţinută de toţi miniştrii Finanţelor din România. Vineri, la Bruxelles, în cadrul ECOFIN, şi ministrul Eugen Teodorovici a pledat pentru introducerea acestui mecanism.

România a pledat din nou, la Bruxelles, pentru introducerea taxării inverse în regimul plăţilor TVA

„Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a participat astăzi la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice şi Financiare al Uniunii Europene (ECOFIN), desfăşurată la Bruxelles. Pe agenda reuniunii au figurat teme precum Pachetul Bancar, măsuri de consolidare a cooperării administrative în domeniul TVA, mecanismul taxării inverse şi cota redusă de TVA pentru publicaţiile electronice”, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.