Roger Federer şi Rafael Nadal vor face pereche la dublu pentru prima dată în carieră

Postat la 21 februarie 2017 194 afişări

Jucătorii de tenis Roger Federer (35 de ani) şi Rafael Nadal (30 de ani) vor juca împreună la dublu pentru prima oară în carieră, la ediţia inaugurală a turneului Laver Cup, care se va desfăşura la Praga, Cehia, în perioada 22-24 septembrie 2017.

Roger Federer şi Rafael Nadal vor face pereche la dublu pentru prima dată în carieră

"Sunt foarte entuziasmat de faptul că voi juca în echipă cu Rafa. Nu am avut niciodată această şansă, pentru că până acum ne-am aflat doar faţă în faţă, de-o parte şi de cealaltă a fileului. Îmi va face mare plăcere să joc alături de el", a declarat tenismenul elveţian, într-o conferinţă de presă.

Chiar dacă turneul nu face parte din circuitul ATP, Federer spune că va trata toate meciurile cu maximă seriozitate: "Laver Cup este unul dintre cele mai fascinante turnee pe care le-am văzut în tenis în ultima perioadă. Va fi o experienţă diferită şi voi da totul pentru a câştiga".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.