Robert Redford va primi premiul Cesar pentru întreaga carieră

Postat la 18 ianuarie 2019 45 afişări

Cineastul american Robert Redford va primi din partea Académie des arts et techniques du cinéma din Franţa premiul pentru întreaga carieră la gala Cesar 2019, arată The Hollywood Reporter.

Robert Redford va primi premiul Cesar pentru întreaga carieră

Celebrul actor care a anunţat că "The Old Man and the Gun" (2018) va rămâne ultimul său film va primi distincţia onorifică în semn de recunoaştere a unei cariere legendare.

"O mare parte dintre filmele pe care le-a realizat din faţa sau din spatele camerei sunt acum clasice. Puţini oameni de film au avut un impact asemănător asupra istoriei cinematografului", a spus Alain Terzian, care a numit acceptarea premiului de către Redford "un imens privilegiu".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
premiu,
cariera,
academie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.