Robert Gates: Atacurile militare din Libia vor scadea in intensitate in curand

Postat la 22 martie 2011 11 afişări

Atacurile militare ale coalitiei angajate in Libia ar trebui sa scada in intensitate in zilele urmatoare, a declarat marti secretarul american al Apararii, Robert Gates, in cadrul unei intalniri, la Moscova, cu ministrul rus al Apararii, Anatoli Serdiukov.

Fortele coalitiei internationale incearca sa minimizeze numarul victimelor civile in Libia, a declarat Gates, subliniind ca "importantele atacuri militare in curs ar trebui sa scada in intensitate in zilele urmatoare". Ulterior, vor fi necesare mai putine atacuri, pentru ca sistemele de aparare aeriana ale liderului libian, colonelul Muammar Kadhafi, vor fi eliminate, a explicat el. "In masura in care ajungem, cu succes, sa suprimam sistemele de aparare aeriana, nivelul activitatii cinetice ar trebui sa scada", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/robert-gates-atacurile-militare-din-libia-vor-scadea-in-intensitate-in-curand-8087230
8087230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.