Reynaers Aluminium atinge o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro la jumătatea lui 2017

Autor: Georgiana Călin Postat la 28 iunie 2017 46 afişări

Reynaers Aluminium, unul dintre liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere, a înregistrat în prima jumătatea a anului 2017 afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro, cu 15 % mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2016

Reynaers Aluminium atinge o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro la jumătatea lui 2017

Compania anunţă furnizarea soluţiilor pentru proiectul rezidenţial One Charles de Gaulle, un complex rezidenţial exclusivist cu apartamente de lux situat în cartierul Primăverii din Bucureşti.

Primele 6 luni ale anului 2017 au adus reprezentanţei Reynaers din România o cifră de afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro în urma unor noi proiecte intrate în portofoliu. Unul dintre ele este One Charles de Gaulle, pentru care Reynaers a creat o soluţie personalizată de tâmplărie, adaptată la exigenţele actuale de eficienţă energetică.

Eficienţa energetică este una dintre cele mai importante teme ale proiectelor Reynaers Aluminium în ultimii ani. Cele mai noi profile dezvoltate anticipează directivele europene şi prevăd soluţii inovatoare pentru etanşeitatea la aer şi consumul durabil de energie în proiecte care demonstrează că astăzi nu mai există nicio diferenţă între standarde de proiectare şi construcţii în Bucureşti, Londra, Paris sau New York.

Suntem mândri să putem afirma că nu există diferenţe la standardele de proiectare şi construcţie pentru proiectele dezvoltate de către Reynaers în Bucureşti şi în marile oraşe ale lumii, Londra, Paris sau New York. Unul dintre obiectivele Reynaers este de a contribui semnificativ în atingerea celor mai ambiţioase obiective ale directivei de Eficienţă energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero şi în acelaşi timp, de a oferi arhitecţilor libertatea de a-şi transforma creaţiile în realitate”, spunDaniel Popa, Country Manager, Reynaers Aluminium România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.