Revolut a lansat un card de metal cu cashback inclusiv în criptomonede

Postat la 22 august 2018 280 afişări

Banca digitală Revolut a lansat, miercuri, inclusiv în România, un card exclusiv din metal, Revolut Metal, prin care clienţii primesc înapoi până la cel mult 1% din banii cheltuiţi, în monede tradiţionale sau criptomonede.

Revolut a lansat un card de metal cu cashback inclusiv în criptomonede

Noul card de metal este contactless, având o greutate de trei ori mai mare decât a unui card obişnuit. Revolut Metal este fabricat dintr-o singură foaie de oţel, fiind tăiat cu un burghiu cu diamant. Particulele de vopsea sunt adăugate pe card printr-un proces de depunere fizică a vaporilor, iar detaliile utilizatorilor sunt inscripţionate cu ajutorul unui laser de înaltă precizie.

Astfel, disponibilitatea iniţială a cardurilor Metal este limitată, fiind disponibil doar câtorva dintre utilizatorii Revolut Premium. Utilizatorii din România care îşi doresc abonamentul Revolut Metal pot alege planul tarifar lunar, la un cost de 54,99 de lei, sau cel anual, de 500 de lei pe lună.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.