Revin restricţiile: Israel anunţă blocarea parţială a ţării, în urma creşterii numărului de cazuri de coronavirus

Postat la 04 septembrie 2020 72 afişări

Revin restricţiile: Israel anunţă blocarea parţială a ţării, în urma creşterii numărului de cazuri de coronavirus

Israelul va impune blocaj naţional parţial săptămâna viitoare. Măsurile vin în urma creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus

Ronni Gamzu, şeful şeful grupului de lucru pentru COVID-19: Israelul trece printr-un „moment de răscruce”

Retricţiile revin în Israel, în încercarea de a ţine sub control epidemia de COVID-19 după o explozie a numărului de cazuri. Ţara se confruntă cu aproximativ 3.000 de noi îmbolnăviri zilnice, în condiţiile în care populaţia nu depăşeşte pragul de 9 milioane, arată Reuters.

Oficialul sanitar Ronni Gamzu a declarat, în cadrul unei apariţii televizate, că Israelul trece printr-un „moment de răscruce”, luptând împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2.

El aruncă o mare parte din vină pe ceea ce numeşte „apatia din rândul minorităţii arabe faţă de regulile de distanţare socială”, atrăgând atenţia şi asupra ratei ridicate de infectare în cadrul comunităţilor evreieşti de ultra-ortodocşi.

Alţi experţi în sănătate au declarat că luptele politice dintre membrii guvernului de coaliţie al prim-ministrului Benjamin Netanyahu au dus la un răspuns lent la un al doilea val de cazuri după ce primul blocaj naţional a aplatizat curba infecţiei în luna mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
cazuri,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.