Reuters: Marea Britanie va pierde cel puţin 10.000 de posturi financiare în prima etapă post-Brexit

Postat la 18 septembrie 2017 301 afişări

Aproximativ 10.000 de posturi în domeniul serviciilor financiare vor fi transferate în afara Marii Britanii în următorii ani dacă Londra va pierde accesul la piaţa Uniunii Europene post-Brexit, arată un studiu elaborat de agenţia de ştiri Reuters.

Reuters: Marea Britanie va pierde cel puţin 10.000 de posturi financiare în prima etapă post-Brexit

Oraşul german Frankfurt este principala destinaţie dorită pentru relocarea companiilor financiare din Marea Britanie, pe locul doi situându-se capitala Franţei, Paris.

Studiul a fost realizat de agenţia Reuters în intervalul 21 august-15 septembrie, prin intervievarea reprezentanţilor a 123 de firme active în domeniul serviciilor financiare. Este vorba de bănci, companii de asigurări şi firme de conversie valutară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.