Reţeaua Socar ajunge la 39 de benzinării

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 ianuarie 2018 322 afişări

Socar a deschis cea de-a 39-a staţie de distribuţie în România. Aceasta este cea de-a doua staţie a reţelei din Braşov. Benzinăria se află în calea Feldioarei 68A, Brasov.

Reţeaua Socar ajunge la 39 de benzinării

Benzinaria are si staţie de reincarcare maşini electrice, asigură facilităţi de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc, Trei pompe au fost instalate în staţie, care pot furniza simultan combustibil pentru patru vehicule mici şi două mari cu benzina şi motorină.

În magazinul CafeNar al benzinăriei clienţii pot găsi ca şi în alte staţii de alimentare Socar, produsele  tradiţionale ale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Reţeaua de staţii de alimentare Socar din România acoperă deja 18 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Din anul 2011, compania este prezentă în România prin  Socar Petroleum S.A. Compania are  aproximativ 550 de angajaţi şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
benzinarii,
brasov,
Socar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.