Reţeaua Facebook, nefuncţională pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână - FOTO

Autor: Madalina Cerban, Gabriela Badica Postat la 29 septembrie 2015 94 afişări

Facebook a picat, luni seară, fiind pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână când cea mai mare reţea de socializare online din lume s-a confruntat cu probleme tehnice, relatează presa internaţională.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată, luni seară, în România, nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile.

Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile luni, în jurul orei 22.30, a fost: "Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can". (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil).

A fost pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână când cea mai mare platformă de socializare online a avut probleme tehnice. Cel mai recent, Facebook a picat joi seară în România pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind înregistrate atunci atât în SUA, cât şi în alte ţări în care această platformă online este disponibilă, potrivit relatărilor din presa internaţională.

O situaţie similară a fost înregistrată, la nivel internaţional, luni seară, potrivit site-ului isitdownrightnow.com.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, printre care şi platforma Twitter.

Şi site-ul techcrunch.com a relatat într-un mod ironic problemele cu care se confruntă Facebook: "Da, prieteni, ceva ce este de neconceput (nu chiar) s-a întâmplat: titanul Facebook a picat".

"Pentru o companie care are venituri de milioane (de dolari, n.r.) pe zi, fiecare minut de defecţiune înseamnă pierderi din publicitate de zeci de mii de dolari", mai spune techcrunch.com.

Conform aceleiaşi surse, reţeaua Facebook nu a putut fi accesată timp de aproximativ 40 de minute.

În schimb, la un moment dat în acest interval, a început să fie funcţională, în România, aplicaţia de mesagerie instantă a Facebook, care poate fi accesată independent de reţeaua de socializare.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FACEBOOK,
DEFECŢIUNE,
/actualitate/reteaua-facebook-nefunctionala-pentru-a-doua-oara-in-mai-putin-de-o-saptamana-foto-14765801
14765801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.