Reţeaua DONA va investi 15 milioane euro pentru reamenajarea farmaciilor. Care sunt planurile până în 2016

Postat la 24 aprilie 2014 51 afişări

Reţeaua de farmacii DONA va investi 15 milioane euro în următorii 4-5 ani pentru redecorarea celor peste 240 de unităţi pe care le deţine în prezent la nivel naţional şi vrea să se extindă cu alte 60 de farmacii până în 2016.

Reţeaua DONA va investi 15 milioane euro pentru reamenajarea farmaciilor. Care sunt planurile până în 2016

 Prima farmacie redeschisă sub noul concept este DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, investiţia ridicându-se la 50.000 de euro.

"Până la sfârşitul anului vor fi gata peste 50 de farmacii strategice din Bucureşti şi din ţară. (...) Dincolo de obiectivele de imagine, eforturile de promovare urmăresc susţinerea planurilor ambiţioase de dezvoltare, respectiv atingerea unui număr de 300 de farmacii până la finalul anului 2016", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, farmaciile DONA se situează în top trei cele mai mari reţele de farmacii din România, alături de Catena şi Sensiblu.

"După o perioadă în care ne-am concentrat preponderent pe tot ceea ce înseamnă servicii - pregătirea continuă a farmaciştilor, actualizarea preţurilor în vederea creşterii accesibilităţii, extinderea reţelei şi oferirea unui portofoliu cât mai complet de produse şi servicii de sănătate, a venit momentul să împrospătăm şi imaginea brandului", a declarat Ovidiu Wencz, directorul general al DONA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reteaua-dona-va-investi-15-milioane-euro-pentru-reamenajarea-farmaciilor-care-sunt-planurile-pana-in-2016-12516777
12516777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.