Retailerul pentru care Black Friday va ţine 19 zile

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2017 809 afişări

Reprezentanţii retailerului online evoMAG au anunţat că vor demara campania de Black Friday 2017 pe 1 noiembrie, oferind discount-uri de până la 70% la aproape 30.000 de produse din circa 2.000 de repere.

Retailerul pentru care Black Friday va ţine 19 zile

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, preţuri mai mici vor fi la telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.. Campania Black Friday din acest an se va derula, potrivit reprezentanţilor companiei, în intervalul 1 – 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri:

  • Runda 1 - între 1 şi 5 noiembrie
  • Runda 2 - între 7 şi 14 noiembrie
  • Runda 3 - între 17 şi 19 noiembrie

În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare. „Anul acesta, evoMAG va desfăşura campania de Black Friday în perioada 1 – 19 noiembrie. Extindem perioada cu cele mai importante reduceri din an, pentru a le oferi clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona mai devreme produsele pe care şi le doresc. Ne-am gandit că dacă avem deja produsele şi reducerile stabilite, să le şi oferim clienţilor. De asemenea, modificările aduse la interfaţa site-ului vor îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor, iar parteneriatele pe care le avem cu companiile de curierat, la care se adaugă livrarea cu flotă proprie şi punctele de livrare disponibile, ne aigură că produsele vor ajunge la clienţi mai rapid ca anii trecuţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

De Black Friday, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35% etc. Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank şi Alpha Bank.

Clienţii le vor putea primi produsele comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opţiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie. Cât priveşte produsele comandate în intervalul 17 – 19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.