Retailerul francez de articole sportive previzioneazã afaceri de 200 de milioane de euro si vrea sã deschidã inca doua magazine pana până la finalul anului

Autor: Ioana Matei Postat la 16 noiembrie 2017 267 afişări

Afacerile retailerului francez de articole sportive Decathlon Romania vor ajunge la 200 de milioane de euro pânã la finalul anului, potrivit lui Jean Francois Mace, CEO-ul Decathlon Romania. Totodata, retailerul va mai deschide doua magazine - in Piatra Neamt, printr-o investitie de 650.000 de euro si in Buzau, unde vor fi investiti 800.000 euro.

Retailerul francez de articole sportive previzioneazã afaceri de 200 de milioane de euro si vrea sã deschidã inca doua magazine pana până la finalul anului

Potrivit CEO-ului Decathlon, in planurile de anul viitor intra deschiderea a inca 3-4 magazine. Compania a inaugurat astazi primul centru logistic din Romania, care  va aproviziona trei tari din Europa de Sud-E st (Romania, Bulgaria si Grecia), in urma unei investitii de patru milioane de euro.

Depozitul, intins pe o suprafata de 29.000 mp, va avea in stoc peste 1,5 milioane de articole sportive; aici vor lucra anul viitor 200 de angajati.  La nivel local, Decathlon a construit pana acum o retea de 20 de spatii comerciale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.