RESTRICŢII de circulaţie pe DN 57, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Autor: Adina Oşan, Liliana Iedu Postat la 20 octombrie 2015 48 afişări

Circulaţia rutieră pe DN 57, în dreptul localităţii Berzasca, din judeţul Caraş-Severin, se desfăşoară cu restricţii, pe o singură bandă, alternativ, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi provocate de precipitaţiile abundente din ultimele zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 57 Orşova - Moldova Nouă, în zona localităţii Berzasca, din Clisura Dunării, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe o bandă.

Circulaţia se desfăşoară cu restricţii din cauza pietrelor care au căzut de pe versanţi pe şosea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultimele zile.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră este restricţionată de la ora 8.30, iar lucrătorii de la drumuri acţionează în prezent pentru îndepărtarea pietrelor de pe şosea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PLOI,
RESTRICŢII,
DN 57
/actualitate/restrictii-de-circulatie-pe-dn-57-din-cauza-caderilor-de-pietre-de-pe-versanti-14855428
14855428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.