Restricţii de circulaţie în Capitală la sfârşit de săptămână, pentru Târgul Bucureştilor

Postat la 30 septembrie 2016 185 afişări

Restricţii de circulaţie în Capitală la sfârşit de săptămână, pentru Târgul Bucureştilor

Brigada Rutieră anunţă că vor fi impuse restricţii de circulaţie în centrul Capitalei vineri, sâmbătă şi duminică, ca urmare a organizării în Piaţa Constituţiei a Târgului Bucureştilor.

În perioada 30 septembrie - 02 octombrie, în Piaţa Costituţiei are loc Târgul Bucureştilor, un eveniment cultural-artistic constând în spectacole de muzică şi dansuri. Astfel, în prima zi a evenimentului, vineri, traficul rutier pe Bulevardul Unirii, între Piaţa Constituţiei şi Bulevardul I.C. Brătianu, este restricţionat între orele 17:00 şi 22:00. Sâmbătă şi duminică, pe acelaşi tronson, circulaţia maşinilor va fi interzisă între orele 08:00 şi 22:00.

Prima ediţie a Târgului Bucureştilor este o sărbătoare a recoltei, a artei şi a tradiţiilor româneşti autentice, în cadrul căruia vor putea fi achiziţionate produse agro-alimentare şi obiecte tradiţionale confecţionate manual.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.