Restaurantul în care bancherii nu sunt primiţi:''Accept animale, dar intrarea bancherilor este interzisă"

Postat la 21 februarie 2016 2096 afişări

Pentru a se răzbuna după ce i-a fost refuzat un împrumut la bancă, proprietarul unui restaurant din Franţa a decis să le interzică bancherilor să mai intre în restaurantul său, dacă nu plătesc 70.000 de euro, suma creditului pe care banca nu i l-a aprobat.

Restaurantul în care bancherii nu sunt primiţi:''Accept animale, dar intrarea bancherilor este interzisă"

 Alexandre Callet, în vârstă de 30 de ani, care deţine un restaurant în Hauts-de-Seine în regiunea Parisului, a postat în faţa uşii restaurantului lui un anunţ în care a scris: „Accept animale, dar intrarea interzisă bancherilor, cu excepţia cazului în care plătesc 70.000 de euro”, informează cotidianul parizian „Le Figaro”.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/restaurantul-in-care-bancherii-nu-sunt-primiti-accept-animale-dar-intrarea-bancherilor-este-interzisa-15082134
15082134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.