RESPECT! El este medicul din România care şi-a împărţit salariul cu infirmierele după ce Guvernul le-a tăiat salariile

Postat la 20 aprilie 2018 1273 afişări

„De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiţi şi ne-a dat nouă …”

RESPECT! El este medicul din România care şi-a împărţit salariul cu infirmierele după ce Guvernul le-a tăiat salariile

Gest impresionant al unui medic după ce Guvernul a tăiat salariile la infirmiere de la 1 marie. Mircea Duţescu, medic psihiatru la Spitalul de Psihiatrie Cronici, din comuna Dumbrăveni, Vrancea, a făcut un gest rar şi şi-a împărţit salariul cu colegii afectaţi de diminuările salariale.

 

Pe Facebook, Mona Ramona Stanila a scris: „Acesta este un om cu suflet de aur căreia îi dorim sănătoşi şi viaţa lunga mulţumim din suflet domnule doctor pt gestul dumneavoastră nu a făcut nimeni în tara ce aţi făcut dumneavoastră pt noi.

 

Personalul auxiliar medical de la dumitresti va mulţumeşte din suflet singurul medic care a împărţit salariul cu noi”.

Mircea Duţescu pentru vrancea24.ro: “A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiţi, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere şi ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiţi şi ne-a dat nouă”.

De altfel, o angajată a spitalului a declarat joi că nici până acum nu a fost rezolvată problema salarială. „Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv: respect şi aplic legea”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
infirmiere,
guvern,
salarii,
salariu,
respect,
romania,
gest,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.