Republica "găştilor" PSD şi cum Liviu Dragnea riscă să devină comestibil

Postat la 09 ianuarie 2018 124 afişări

Lac de apă şi rotindu-se ca periscopul pe deasupra microfoanelor, cârmaciul "numărul doi" al PSD, Niculae Bădălău (de Giurgiu) a descoperit după lăsarea întunericului că în PSD s-a tăiat lumina democraţiei interne.

Republica "găştilor" PSD şi cum Liviu Dragnea riscă să devină comestibil

Republica social-democrată a rămas în bezna dictaturii, suspendată de un fir pe care îl zgâlţăie ignobilul Liviu Dragnea, deocamdată cârmaciul suprem. Pentru că, din cauza negurii, Bădălău (de Giurgiu) nu poate să pună lupa şi lumina pe sus-menţionatul, i-a trimis o scrisorică plină de obidă. La etajul său, ca să nu tulbure prea tare întunericul, Dragnea a aprins becul de 50 de waţi şi a zis că răvaşul e bun şi va fi cercetat.

Răstimp, un alt mare curajos, Mihai Tudose (de Piaţa Victoriei) a lăsat să se afle că nervii i-au fost zdruncinaţi de claustrofobia din Trabant si vrea să evadeze din rablă ca să demareze în trombă. Spre Formula 1 a guvernării. Mai mult, Tudose (de Piaţa Victoriei) tot dă sfoară, pe la colţuri, că l-a fentat pe acelaşi Dragnea printr-un viraj demn de Le Mans. Însă, din pricina luării curentului în PSD, a nimerit năuc într-un perete.

Scrisorelele, actele de curaj pe din dos, întâlnirile tainice prin birturi şi cotloane nu sunt de mirare într-un partid bântuit de obsesia "bărbăţiei" şi unde, la ananghie, "bărbaţii" se pitesc după pantalonii doamnelor. PSD este o pâine dulce de mâncat pentru psihanalişti şi defulările de acolo ar fi făcut deliciul marelui Freud.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.