Reprezentanţii mai multor state UE se vor întâlni duminică pentru a discuta despre imigranţi

Postat la 20 iunie 2018 82 afişări

Cancelarul german Angela Merkel se va întâlni cu omologii săi din Austria, Italia, Franţa, Grecia, Bulgaria şi Spania, duminică, la Bruxelles pentru a discuta despre politicile privind imigranţii, au informat miercuri surse diplomatice, citate de site-ul agenţiei Dpa.

Reprezentanţii mai multor state UE se vor întâlni duminică pentru a discuta despre imigranţi

Întrevederea va avea loc cu patru zile înainte de un summit al Uniunii Europene.

Opiniile diferite au ameninţat coaliţia lui Merkel, care se află într-o dispută cu ministrul german de Interne Horst Seehofer. Italia a intensificat, de asemenea, presiunea asupra UE, pentru găsirea unei soluţii la numărul ridicat de imigranţi care ajung în statele membre.

Publicaţia Corriere della Sera a relatat prima despre întâlnire. Ştirea a fost confirmată de surse diplomatice din Italia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.