REPORTAJ: Năstase, Fenechiu şi Becali, între foştii demnitari care vor petrece Paştele în penitenciar

Postat la 19 aprilie 2014 39 afişări

Adrian Năstase, Relu Fenechiu, Cătălin Voicu şi Gigi Becali se numără printre foştii demnitari care îşi vor petrece sărbătorile pascale în penitenciare, unde au de executat pedepsele primite în urma condamnărilor definitive.

REPORTAJ: Năstase, Fenechiu şi Becali, între foştii demnitari care vor petrece Paştele în penitenciar

 Foşti deputaţi şi senatori, foşti membri ai Guvernului, dar şi oameni de fotbal, unii dintre ei încarceraţi în acest an, vor spune "Hristos a Înviat" în spatele gratiilor.

Chiar dacă este pentru a doua oară încarcerat, acestea sunt primele sărbători pascale pe care fostul premier Adrian Năstase le petrece în spatele gratiilor. El este încarcerat la Penitenciarul Jilava, acolo unde execută pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, la care a fost condamnat în 6 ianuarie, pentru şantaj şi luare de mită, în dosarul cunoscut ca "Zambaccian" .

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-nastase-fenechiu-si-becali-intre-fostii-demnitari-care-vor-petrece-pastele-in-penitenciar-12492839
12492839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.