Renta viageră a lui Mircea Sandu a fost redusă

Postat la 06 martie 2014 55 afişări

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că renta viageră anuală pe care o va primi va fi cu 25.000 de euro mai mică decât ce adoptase Comitetul Executiv - 75.000 de euro, precizând că nu va mai avea la dispoziţie maşină de lux şi nici secretară.

Renta viageră a lui Mircea Sandu a fost redusă

 "Sunt onorat că Adunarea Generală, la propunerea Comitetului Executiv, mi-a atribuit această onorantă poziţie. Am discutat cu preşedintele, i-am înţeles dorinţa. Am redus la 50.000, de la 75.000. Nu voi avea nevoie de maşină, va rămâne la dispoziţia federaţiei, pentru că eu îmi voi lua alta. Nu voi avea secretară. Voi avea însă solicitarea ca Dumitru Mihalache, care va fi în continuare angajat al federaţiei, să fie în continuare şi project manager pentru Euro-2020 şi consilier pe aceste probleme şi să-i acord din posibilităţile exprimate ieri, un salariu în plus. Am discutat, am înţeles reacţia, am reacţionat şi eu imediat şi ăsta e finalul", a spus Sandu.

Mircea Sandu a afirmat că restul facilităţilor aprobate în Adunarea Generală vor rămâne în vigoare. "Restul rămân. Nu o să mă îmbolnăvesc, sunt sănătos tun acum. Spre exemplu, Vali Ioniţă a avut o problemă de transplant de ficat, dar federaţia i-a susţinut această problemă. Recomandarea mea este să aibă grijă (n.r. - FRF) de oamenii care sunt în astfel de momente", a explicat Sandu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renta-viagera-a-lui-mircea-sandu-a-fost-redusa-12210486
12210486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.