René Schöb este noul Country Managing Partner Mazars

Postat la 01 septembrie 2014 130 afişări

René Schöb este, începând de luni, noul Country Managing Partner Mazars România. El îi succede în această funcţie lui Jean-Pierre Vigroux, în urma deciziei acestuia de a se retrage din activitatea profesională în domeniul auditului şi de a se dedica afacerilor proprii. René Schöb a fost anterior Tax Partner Mazars, el conducând Departamentul Tax Advisory din septembrie 2013, când Mazars a fuzionat cu firma Adevaris, pe care a reprezentat-o ca Managing Partner şi cofondator.

René Schöb este noul Country Managing Partner Mazars

“În acest moment continuăm să ne consolidăm poziţia pe piaţă, după recenta fuziune. Actualul context dinamic al economiei ne oferă cu siguranţă multe oportunităţi, iar noi le vom folosi. Companiile au nevoie de soluţii integrate, complexe şi diversificate de consultanţă pentru a găsi răspunsul potrivit la această schimbare continuă a mediului economic", spune René Schöb.

După realizarea fuziunii, când a preluat conducerea Departamentului Tax Advisory, René Schöb a remodelat şi întărit această linie de business Mazars. În această perioadă, serviciile de consultanţă fiscală ale firmei au crescut semnificativ datorită extinderii portofoliului de clienţi în sectoare precum serviciile financiare, producţie, imobiliar, logistică, FMCG, farmaceutice, dar şi ca urmare a diversificării ofertei de servicii specializate. Echipa departamentului a fost de asemenea extinsă cu un nou Tax Partner, prin venirea lui Edwin Warmerdam, care conduce în prezent serviciul Mazars Dutch Desk, specializat în asistenţa acordată comunităţii de afaceri olandeze.

René Schöb are o experienţă profesională de peste 16 ani în domeniul financiar, din care 8 ani a activat în calitate de consultant fiscal şi financiar în România. Este cetăţean elveţian şi absolvent al Universităţii de Ştiinţe Aplicate din St. Gallen, Elveţia, iar în România este cunoscut ca expert în comunitatea investitorilor străini, îndeosebi în rândul vorbitorilor de limbă germană. De-a lungul anilor, a oferit consultanţă pentru mai bine de 150 de firme, în procesul de intrare a acestora pe piaţa locală.

Mazars este o organizaţie internaţională, integrată şi independentă, specializată în servicii de audit şi consultanţă financiară, consultanţă fiscală, contabilitate şi salarizare, oferite de peste 13.800 de specialişti în 72 de ţări. În anul financiar 2012-2013, Grupul Mazars a înregistrat o cifră de afaceri de 1.045,6 mil euro, în creştere cu 3,2 % faţă de perioada anterioară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ren-sch-b-este-noul-country-managing-partner-mazars-13183410
13183410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.