Regina Maria preia un business de 1.5 milioane euro

Autor: Florin Casota Postat la 27 mai 2016 436 afişări

Regina Maria preia un business de 1.5 milioane euro

Regina Maria îşi consolidează prezenţa în vestul ţării, prin preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraş, o afacere de 1.5 milioane de euro. Tranzacţia marchează o extindere accelerată a operatorului privat de servicii medicale în această zonă a ţării.

„Chiar dacă am intrat mai târziu pe această piaţă, Timişoara este un oraş-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucurăm să ne consolidăm amprenta locală şi să avem o prezenţă geografică semnificativă la doar câteva luni de la deschiderea primei clinici REGINA MARIA din Timişoara. Apreciem foarte mult echipa C.M. Dr. Grigoraş, cu care împărtăşim o strategie şi valori comune: calitatea serviciilor, extinderea continuă a gamei medicale, creşterea portofoliului de pachete de prevenţie şi tratament destinate clienţilor persoane juridice.”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Reţelei de sănătate Regina Maria.

În prezent, Centrul Medical Dr. Grigoraş numără trei sedii, două în Timişoara şi unul în Lugoj, o echipă de peste 70 de cadre medicale, o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro în 2015,.şi gestionează sănătatea a peste 21.000 de pacienţi corporate.

” Proiectele noastre de viitor au vizat dintotdeauna o şi mai mare extindere regională, iar acum, alături de Regina Maria, avem sprijinul unui partener solid, cu experienţă naţională şi cu o strategie puternică de dezvoltare, care ne va susţine în acest demers. În Regina Maria am regăsit un partener la fel de preocupat de calitatea şi performanţa actului medical, de grija pentru pacient, dar şi de atragerea şi dezvoltarea celor mai bune echipe medicale.”, a declarat Dr. Magdalena Grigoraş, director general Centrele Medicale Dr. Grigoraş.

Tranzacţia din Timişoara reprezintă cea de-a treia achiziţie făcută de Reţeaua de sănătate Regia Maria în ultimele două luni, după preluarea Spitalului Ponderas şi a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungând în acest moment la 29 de locaţii proprii la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/regina-maria-preia-un-business-de-1-5-milioane-euro-15383963
15383963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.