"Regele asfaltului" Dorin Umbrărescu, cercetat penal

Autor: Theodor Istrate Postat la 11 ianuarie 2013 234 afişări

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal, joi, pe numele omului de afaceri Dorin Umbrărescu, după ce a fost prins în ilegalitate pe aeroportul din Bacău cu 15 cartuşe de vânătoare în bagajul de mână cu care încerca să urce într-un avion.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal, joi, pe numele omului de afaceri Dorin Umbrărescu, după ce a fost prins în ilegalitate pe aeroportul din Bacău cu 15 cartuşe de vânătoare în bagajul de mână cu care încerca să urce într-un avion, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cele 15 gloanţe de vânătoare au fost descoperite asupra omului de afaceri Dorin Umbrărescu în momentul îmbarcării acestuia în cursa aeriană internă Bacău - Oradea. Oprit de către autorităţile din aeroport, Umbrărescu a fost condus la Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Bacău, unde i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de muniţie.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/regele-asfaltului-dorin-umbrarescu-cercetat-penal-10453546
10453546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.