Referendumul pentru familie ar putea fi organizat în luna mai

Postat la 26 martie 2018 50 afişări

Liderii social-democraţilor discută, luni, în Biroul Permanent Naţional, posibilitatea organizării ”referendumului pentru familie” în luna mai a acestui an, a declarat înaintea şedinţei BPN al PSD vicepreşedintele partidului Paul Stănescu.

Referendumul pentru familie ar putea fi organizat în luna mai

”Da, cred că da. Conform graficului va fi referendum pentru familie. (...) Din toate calculele în luna mai ar urma să fie referendumul pentru familie”, a declarat vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, întrebat dacă referendumul va fi organizat în primăvara acestui an.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că acest subiect va fi discutat în şedinţa BPN, care se desfăşoară la ora transmiterii acestei ştiri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Citiţi şi:Opinie Bogdan Angheluţă: Ambiţiile periculoase ale unei instituţii medievale sau ce vrea, de fapt, Coaliţia pentru Familie

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.